مزه ها و تاثیرات آنها در غذاها ما هر روزه و طی عمر خود مواد غذایی مختلف میل می کنیم و طی تجربه چیزهایی از مزه ها می آموزیم . ولی نمی توانیم در جا شرح کاملی از اثر بخشی هر مزه در غذاهای مختلف و یا ترکیب مزه ها با یکدیگر ارائه کنیم . اما پزشک دانشمندایر ان پور سینا در کتاب قانون جلد دوم به تاثیر مزه ها برروی غذاها پرداخته و فهرستی از آنان بصورت زیر بدست می دهد: "• اثر مزه شيرين عبارتند از: پخته گردانيدن، نرم كردن، تكثير غذا. منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Plexiglas Teresauz0vvp0g CaNt fawfwe تولید کننده توری ها سرند، هیدروسیکلون، پروانه و لاینرپیگ، چر معرفی کالا یاسین پایگاه خبری،تحلیلی ایرانیان80 نرم افزار پینک دانلود | دانلود فیلم ایرانی و دانلود سریال ایرانی دانستنی ها/سریال/کنکور/ورزشی